Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    CB750 New Member labrat's Avatar
    Join Date
    Jun 2016
    Location
    ashland,ky
    Posts
    3

    flasher's don't light

    I'm replacing all four turn signals the PO had removed on a mostly '71 '72 and I'm needing pointed in the right direction. I'm using single wire oem replacements from Honda and the rears won't light. Haven't connected the front two yet so I don't know if they all need to be before they'll power on. The flasher relay (three prongs) clicks as soon as the key's turned on which I don't know if should be happening. It doesn't look like anything has been cut from the wiring harness and I have the wires from the lights going to orange & blue.

    TIA!

  2. #2
    CB750 Member Jarrett_Honda's Avatar
    Join Date
    Nov 2016
    Location
    Spokane, Wa
    Posts
    29
    Check ground or you might need a new relay.

    Sent from my SM-N950U using Tapatalk

  3. #3
    CB750 New Member labrat's Avatar
    Join Date
    Jun 2016
    Location
    ashland,ky
    Posts
    3
    There's continuity from blue & orange lines up front to the metal casing of the flashers. This means the internal grounds in the flashers are good, correct?

    I've swapped out the flasher relay with no change.

Similar Threads

  1. 79 CB750k Tail Light
    By JordanE1 in forum The CB750 Garage
    Replies: 11
    Last Post: 04-08-2017, 03:11 PM
  2. Amber light at 80km
    By Beza geza in forum The DOHC Garage (1979-1983)
    Replies: 0
    Last Post: 06-20-2016, 02:44 PM
  3. tail light problems
    By Stone Blue in forum Electrical
    Replies: 0
    Last Post: 06-29-2014, 02:51 PM
  4. neutral light issue
    By jimminy in forum Electrical
    Replies: 0
    Last Post: 03-10-2014, 06:19 PM
  5. neutral light
    By dan1951 in forum The CB750 Garage
    Replies: 3
    Last Post: 10-13-2013, 06:19 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •