Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    1980 CB750c narclark's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    The Woodlands, TX
    Posts
    7

    Signals, Brake Light, and Horn not working 1980 CB750 C

    Hello, just took her out for a long ride this weekend, did 100 miles along farm roads, was beautiful. BUT on my ride home I noticed that the signals, the brake light, and the horn all stopped working. The headlight, high beam, front running signal lights, and running brake light all still work. The brake light does not light up when I engage the brake, but the running light still works. The signal indicators do not work on the little light panel, nor do they work at all in the rear. I am thinking maybe a wire got loose whenever I went over a pot hole or something of the sort. What do you guys think? Are the horn, signals, and brake light one wire?

    First time rider, so no making fun of my "noobness".

    Any tips would be greatly appreciated. Thanks!

  2. #2
    CB750 New Member JMEYER2090's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Indianapolis
    Posts
    1
    did you ever find a solution to this? Same is happening with my own 750f

  3. #3
    Moderator dirtdigger's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Black Hawk SD
    Posts
    2,794
    Start looking at ground connects and overall electrical connection conditions.

  4. #4
    1980 CB750c narclark's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    The Woodlands, TX
    Posts
    7
    My problem was a burnt out fuse. Take off the fuse cover and check your fuses. Mine even had the original extra.

Similar Threads

  1. 78 CB750A blows fuse and brake light doesnt turn on. help?
    By dandylion7603 in forum Electrical
    Replies: 6
    Last Post: 05-11-2013, 04:07 PM
  2. Turn signals are not blinking
    By jays-cb750 in forum Electrical
    Replies: 4
    Last Post: 04-20-2013, 05:27 AM
  3. Tail light 73' CB750
    By ulsterskot in forum The CB750 Garage
    Replies: 3
    Last Post: 11-18-2012, 09:02 AM
  4. Broken brake light switch!
    By Drewboy22 in forum Electrical
    Replies: 2
    Last Post: 11-04-2012, 11:45 PM
  5. 81 cb750 f - Mileage gauge stopped working
    By annunz1ata in forum The DOHC Garage (1979-1983)
    Replies: 6
    Last Post: 09-11-2012, 05:09 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •