Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    CB750 Member Hunter1919's Avatar
    Join Date
    May 2019
    Location
    Memphis
    Posts
    10

    K8 running lights and meter lights

    78 cb750. The speedometer and tachometer lights will not come on. Running lights will come on in park but not run. There is continuity between all the wires. Meters have 12v at connector in headlight bucket but not at ignition switch. The top fuse that controls all of these lights does not have voltage. Where does the power feed into the fuse?

    All connections have been cleaned and are tight, new bulbs in everything, tried new ignition switch with same results, tried 3 different fuses that are all good.

  2. #2
    CB750 Guru amc49's Avatar
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    Fort Worth TX.
    Posts
    2,382
    Both those small meter bulbs ground through one of the green ground wires in headlight shell. There are also power supply black wires in the shell, plugged into one of the BLACK receiver plugs is a light blue hashed with (looks like) white that carries power up to the 5 amp taillight fuse in your fuse group, then that wire at the fuse goes to your speedo, tach lights for power to them. You read that right, the wire colors are not the same at that plug-in point.

  3. #3
    CB750 Member Hunter1919's Avatar
    Join Date
    May 2019
    Location
    Memphis
    Posts
    10
    I plugged the brown and white meter wire directly into the black power supply. For the running lights I ran a new wire from the black power in the headlight to the rear blinkers. It's not by the book but it's working for now

Similar Threads

  1. Running lights questions
    By Mikegg2643 in forum Electrical
    Replies: 2
    Last Post: 05-11-2018, 06:02 PM
  2. No Running Lights 79 DOHC K
    By Markuli in forum The DOHC Garage (1979-1983)
    Replies: 4
    Last Post: 04-13-2018, 10:09 PM
  3. Running Lights - No Go
    By 750SSCafe in forum The DOHC Garage (1979-1983)
    Replies: 5
    Last Post: 06-12-2015, 05:04 AM
  4. All lights constantly on
    By kdesmo996 in forum Electrical
    Replies: 4
    Last Post: 10-20-2013, 06:43 AM
  5. Problem with running lights
    By jays-cb750 in forum Electrical
    Replies: 2
    Last Post: 06-19-2013, 08:08 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •